Blank Cover Image
タイトル、所在が表示されます

Connective tissue in meat and meat products

フォーマット:
図書
責任表示:
Allen J. Bailey, Nicholas D. Light
言語:
英語
出版情報:
London ; New York : Elsevier Applied Science, 1989
形態:
xiii, 355 p. ; 23 cm
著者名:
書誌ID:
BA07035845
子書誌情報
Loading
eリソース
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Bailey, N. (Nathan), d. 1742

Printed by Neill and Co., for C. Elliot;--and J. Duncan, sen. J. & M. Robertson, J. and W. Shaw, and Dunlop and Wilson, Glasgow

日本結合組織学会

[日本結合組織学会]

Wagner, Bernard Meyer, 1928-, Smith, David English, 1920-

Williams & Wilkins

American Meat Institute Foundation

Freeman

Short, John, Hind, D. J. N. (David John Nicholas)

Gower

American Meat Institute Foundation, Price, James Franke, 1932-, Schweigert, B. S.

W. H. Freeman

Hughes, Graham R. V. (Graham Robert Vivian)

Blackwell Scientific

Bailey, N. (Nathan), d. 1742

Printed for J. Nicholson, W. Taylor, and W. Churchill

日本結合組織学会

Gordon and Breach Science Pub.