Blank Cover Image
タイトル、所在が表示されます

Food science and technology. 3rd ed

フォーマット:
図書
責任表示:
Magnus Pyke ; with a foreword by John Hawthorn
言語:
英語
出版情報:
London : John Murray, 1970
形態:
xx, 228 p. ; 48 plates : illus ; 23 cm
著者名:
Pyke, Magnus <DA06974292>  
書誌ID:
BA40107284
子書誌情報
Loading
eリソース
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Pyke, Magnus

John Murray

7 図書 Technology

Altschul, Aaron M. (Aaron Mayer), 1914-

Academic Press

Haghi, A. K.

Nova Science Publishers

Walter, Reginald Henry, 1933-

M. Dekker

3 図書 Food science

Potter, Norman N.

Avi Pub. Co.

Charm, Stanley E., 1926-

Avi

Desrosier, Norman W.

Avi Pub. Co.

Rao, M. A., 1937-, Rizvi, S. S. H., 1948-

M. Dekker

Nickerson, John T., Ronsivalli, Louis J.

Avi Pub. Co.

King, R. D. (Richard D.), Cheetham, P. S. J.

International Congress on Engineering and Food, McKenna, B. M.

Elsevier Applied Science

Kaynak, Erdener

Butterworths