>> Google Books
タイトル、所在が表示されます

Japanese cooking : a simple art

フォーマット:
図書
責任表示:
Shizuo Tsuji ; introduction by M. F. K. Fisher ; new foreword by Ruth Reichl ; new preface by Yoshiki Tsuji
言語:
英語
出版情報:
Tokyo : Kodansha International, 2006.12
形態:
507 p ; 27 cm
著者名:
辻, 静雄(1933-) <DA0318964X>  
書誌ID:
BA80913030
子書誌情報
Loading
eリソース
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

辻, 静雄(1933-)

光生館

Booth, Michael R.

Vintage Books

辻, 静雄(1933-)

復刊ドットコム

8 視聴覚資料 Japanese favorite dishes

Telejapan International

produced by Telejapan, Telejapan International

辻, 静雄(1933-)

復刊ドットコム

Reynolds, Betty

Tuttle Pub.

辻, 静雄(1933-)

復刊ドットコム

10 視聴覚資料 Japanese cooking

produced by Telejapan, Telejapan International

辻, 静雄(1933-)

復刊ドットコム

Farrimond, Stuart, 熊谷, 玲美(1975-), 渥美, 興子, ぷれす, 辻静雄料理教育研究所

河出書房新社

土屋, 良雄(1938-), Yamamoto, Masaru, 1944-, Kōri, Eiji, Carpenter, Juliet Winters

Kodansha International

坂, 静雄

産業図書